Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A borjúhúst 2-3 órára tegyük a mélyhűtőbe. A
shitaké gombát fél órára áztassuk be forró vízbe. A kínai kelt vágjuk
vékony csíkokra. A sampinyont tisztítsuk meg, és szeleteljük fel
vékonyan. Hámozzuk meg a tormát, 10 dekányit vágjunk gyufa méretűre.
Mossuk meg és csepegtessük le a spenótot, vágjuk csíkokra. A kínai
tésztát forrázzuk le, majd ollóval vágjuk apróra. Az előkészített
hozzávalókat rendezzük csinosan egy nagy tálra.
A citromlevet, a szójaszószt és 3 evőkanál vizet keverjünk össze, majd tegyük egy kis tálkába.
A maradék tormát reszeljük le. Tisztítsuk meg a hagymát, és szeleteljük vékonyra. Mindkettőt tegyük külön-külön kis tálkába.
Egy teflon serpenyőben pirítsuk meg a szezámmagot zsiradék nélkül, majd
zúzzuk össze egy mozsárban. Keverjük hozzá a szójababkrémet, az ecetet, a
mustárt, és ezt is tegyük tálkába.
A húst szeleteljük fel hajszálvékonyan, és rendezzük el egy tálra.
A húslevest felforraljuk, a fondü-égőre helyezzük, köré tesszük a húst, a
zöldségeket és a szószokat. Mindenki kedve szerint válogat az
alapanyagokból, a drótkosárba teszi, majd a húslevesben megpárolja. A
szószokkal ízesítjük ízlés szerint.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!