Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst apró kockákra, a vöröshagymát cikkekre, a répát kockákra vágjuk.
A rizst sós vízben megfőzzük. A főzési idő vége előtt 10 perccel a
rizshez adjuk a répakockákat, ha kész, az olasz fűszerkeveréket is
belekeverjük.
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a hagymacikkekkel váltakozva feltűzzük a
nyársakra. A felhevített olajon kb. 5-6 perc alatt a húsnyárs minden
oldalát megsütjük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt zsiradékot felöntjük az erőlevessel, hozzáadjuk a
mogyoróvajat, valamint a tejszínnel elkevert étkezési keményítőt,
felforraljuk, és ízesítjük sóval, borssal.
A húsnyársakat a rizzsel és a mártással tálaljuk, végül megszórjuk bazsalikommal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!