Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vizet forralunk a tésztához. A citromot
forró vízzel megmossuk, egy citrom felének a héját vékonyan lehámozzuk, a
héjat apró darabokra vagdaljuk. A levét kinyomjuk. A maradék két
citromot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül
kivágjuk a gyümölcshúst. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
A vaj felétfelforrósítjuk (a maradékot a hűtőbe tesszük), megpároljuk
benne a hagymát és a citromhéjat. A citromlevet a levessel együtt
hozzáadjuk, belekeverjük a tejfölt, és kb. 10 percig rotyogtatjuk.
Közben a tésztát a sós vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük,
lecsepegtetjük. A bazsalikomot és a turbolyát megmossuk, levélkéit
lecsipkedjük, apróra vágjuk. A mártást sóval, borssal ízesítjük,
belekeverjük a zöldfűszereket. A tésztát összeforgatjuk a mártással, a
kifilézett citromhússal és a maradék, karikára vágott vajjal díszítjük,
azonnal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Veronai gombóc
Luca macskája (adventi kelt tészta Svédországból)