Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tésztához a tojásokat a cukorral
fehéredésig keverjük, a lisztet apránként beledolgozzuk, és a
citromhéjat beleszórjuk. Egy 26 cm tortaformát kivajazunk, liszttel
behintünk, majd a tésztát belesimítjuk. Előmelegített sütőben megsütjük.
Ezután a tortát a formából kiemeljük, és egy rácson hagyjuk kihűlni.
Közben a jól behűtött tejszínt a cukorral, a vaníliás cukorral és a
habfixálóval kemény habbá verjük, majd 1 kiskanál pálinkával ízesítjük. A
kihűlt tortalapot lapjában kettévágjuk, és a maradék pálinkával és a
mézzel meglocsoljuk. Az epret kisebb darabokra vágjuk. Az egyik
tortalapot a tejszín felével megkenjük, és az epret néhány szem
kivételével elrendezzük rajta. A másik lapot ráillesztjük, és a maradék
tejszínnel bevonjuk. A habcsókokat kisebb darabokra vágjuk, a torta
tetejére szórjuk, és az oldalára tapasztjuk. A félretett eperszemekkel
díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!