Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 25 dkg félzsíros tehéntúró, 25 dkg tejszín krémsajt, 25 dkg sárgabarack (lehet kevésbé érett is), 15 dkg sárgabaracklekvár, 4 egész tojás, 4 evőkanál búzadara, 1 zacskó vaníliás pudingpor, 8-10 dkg porcukor, csipetnyi só, fél citrom leve és reszelt héja, fél csomag sütőpor, 10 dkg vaj vagy margarin, 5 dkg mazsola, a forma kenéséhez 2 dkg vaj.
Egy kerek tortaformát a vajjal kikenek, és egy evőkanál búzadarával meghintek. Az összes hozzávalót mély tálban összekeverem. A megmosott, kimagozott, apróra vágott sárgabarackot és a sárgabaracklekvárt is hozzáadom, a megmosott, leszárazott mazsolával és villával szétnyomott tehéntúróval együtt. Habos, könnyű tömegnek kell lennie, amit beleöntök a kikent tortaformába. Előmelegített, közepes hőfokú sütőben mérsékelt lángon megsütöm.
Ha a teteje idő előtt barnulna, akkor ráborítok egy papírlapot. Tűpróbával ellenőrzöm, megsült-e már. Tálra borítva kínálom.
Melegen is, hidegen is nagyon jó. Illik hozzá a rummal ízesített sárgabaracklekvár, de a nélkül is nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!