Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3 személynek:
3 egész csirkecomb (vagy egyéb csirkerészek)
50 dkg zöldborsó (friss vagy fagyasztott)
5 evőkanál étolaj
3 közepes fej vöröshagyma
6 gerezd (normál méretű) fokhagyma
1 teáskanál reszelt gyömbér
késhegynyi nagyon erős őrölt paprika (el is maradhat)
2 csipet morzsolt majoránna
1 mokkáskanál őrölt fehérbors
1/2 mokkáskanál őrölt feketebors
2 mokkáskanál ételízesítő
csipetnyi só
kevés víz
Elkészítés:
A csirkehúst megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. A hagymát apró
kockára vágjuk. A fokhagymát is apróra vágjuk, vagy fokhagymaprést
használunk.
Egy nagyobb lábosban felhevítjük az étolajat, és a hagymát üvegesre
pároljuk, hozzáadjuk a gyömbért és 4 gerezdnyi fokhagymát, jól
elkeverjük, és belerakjuk a húsdarabokat. Fehéredésig pirítjuk, majd kb.
2 dl vízzel felöntjük, beletesszük a fűszereket, és fedő alatt félig
megpároljuk. Közben pótoljuk a folyadékot, ha szükséges.
Ha már félig puha a hús, ráöntjük a zöldborsót, és az ételt készre
főzzük. A befejezés előtt kb. 5 perccel belepréseljük a megmaradt 2
fokhagymagerezdet, és reszelünk bele egy kis gyömbért is.
Kockára vágott sült burgonyával vagy majoránnás párolt rizzsel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!