Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A cukkiniket uborkaszeletelőn vékony
karikákra vágom. Vastag aljú grillserpenyőbe pici olajat öntök,
felforrósítom, rádobom a cukkinikarikákat, enyhén fűszerezem, gyors
kevergetés kíséretében 3-5 perc alatt megpirítom, félreteszem. Közben
1-2 mm-es karikákra vágom a póréhagymát, lereszelem a fokhagymát. Egy
másik serpenyőben kevés olajon megfonnyasztom a hagymákat, hozzáadom a
cukrot, a paradicsompürét, sózom, fűszerezem, besűrítem (kb. 6-8 perc
alatt elkészül), a végén kis balzsamecetet adok hozzá - a hagymákat nem
kell szétfőzni! A friss paradicsomokat forró vízbe mártom, lehúzom a
héjukat, vékony karikákra vágom.
Egy tűzálló tál aljára teszem a paradicsomos-pórés mártás felét,
ráhalmozok néhány karikát a paradicsomokból, majd egy réteg
cukkinikarikával fedem be. Ezt ismétlem, azzal a különbséggel, hogy a
hagymás szósz-cukkini-friss papradicsom sorrendet részesítem előnyben.
Ha menet közben nem fűszereztem eléggé a zöldségeket, a paradicsomra még
szórok egy keveset. 180 fokra előmelegített sütőbe tolom, majd 15 perc
elteltével rászórom a sajtot, s még 20-25 percig hagyom sülni. A teteje
megpirul, a zöldségek zamatosra sülnek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!