Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
40 dkg tengeri hal (én tőkehalfilével csináltam épp)
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg sajt reszelve
só
bors
petrezselyemzöld
fél fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
két csík bacon szalonna
pici citromlé
fél deci fehérbor
egy rozmaringág
Elkészítés:
A margarinon megfonnyasztom az apróra vágott vöröshagymát, majd a zúzott
(vagy reszelt) fokhagymát is. Beledobom a nagyobb darabokra vágott
gombakockákat is (apróbb szeműt mondjuk félbe, vagy négybe), majd mikor
kissé megpirultak, a szintén nagyobb darabokra vágott - előzőleg
citromlével meglocsolt - halfilét is beleteszem, pirítom tovább együtt.
Sózom, borsozom.
Rászórom a lisztet, összekeverem, és mehet rá a tejszín, a fehérbor
és az apróra vágott petrezselyem. Felforralom, majd az egészet beleöntöm
egy jénai tálba, ráteszem a nagyobb szeletekre vágott bacon szalonnát,
ráreszelem a sajtot, és ráhelyezek egy rozmaringágat. 180 fokos sütőben
addig sütöm, amíg szépen meg nem sül a sajt a tetején.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!