Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A gombákat megmosom (nem áztatom), a tönkje végén lévő maradványokat letisztítom, héjastól nem vékonyan felszeletelem.
Nagyobb serpenyőben kisütöm a szalonnát, benne üvegesre dinsztelem a
vöröshagymát, meghintem pirospaprikával, hozzáadom a lecsóalapot, kb. 10
percig fedő alatt párolom, majd hozzáadom a gombát. Sózom, borsozom, a
többi fűszerrel és a fokhagymával ízesítem, és kb. 20-25 perc alatt
közepes hőfokon fedő alatt készre főzöm.
Közben a tejfölben a lisztet kikeverem, a főzés vége felé hozzákeverem a
gombához, összeforralom, és szükség szerint utána ízesítem a
fűszerekből.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!