Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A megtisztított gyöngytyúkot, karikára
vágott zöldségekkel, vöröshagymával egy sütőtepsire helyezzük, sóval
ízesítjük, kakukkfűvel fűszerezzük, és erős tűzön megpirítjuk
A megpirított tyúkot fazékba tesszük, hideg vízzel felöntjük,
babérlevelet adunk hozzá. A levest forrásig kevergetjük, majd lassú
tűzön kb. 2 órán át főzzük, ha szükséges, utóízesítjük. A kész levest
negyed óráig pihentetjük, majd leszűrjük. A húst a csontról lefejtjük,
bőrét eltávolítjuk és egyforma kockákra vágjuk. Áttört gesztenyéből és
kevés lisztből tejszínes habarást készítünk, a leveshez adjuk és
felforraljuk. Tálaláskor a megfőtt húst csészébe tesszük és óvatosan
rámerjük a forró levest.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!