Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A szárított gombát langyos vízbe áztatjuk a
csomagoláson megadott időre (ált. 15 perc), a krumplit, gombát,
gesztenyét a húslevesben feltesszük főni (cca. 10-15 perc). Ha kész,
leturmixoljuk, belekeverjük a tejszínt, és snidlinggel, kakukkfűvel,
őrölt szerecsendióval, borssal ízesítjük. Ha szükséges, sózzuk, és még
egyszer felforraljuk. Tálaláskor apróra vágott sonkával hintjük meg
(amit esetleg előtte egy kis vajon megfuttattunk, de nem szükséges).
Ha nem gesztenyepürét használunk, akkor elég hosszú és fáradtságos
tortúra veszi kezdetét (én legalábbis nagyon utálok gesztenyét
pucolni!). A gesztenyét megmossuk, keresztirányban bevagdosunk minden
szemet, majd sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt megpucoljuk,
ügyelve hogy lehetőleg ne kerüljön bele a hártyákból, és ekkor kezdünk
vele dolgozni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!