Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, megmossuk, és karikákra vágjuk.
Felforrósítjuk az olaj felét, megpirítjuk benne a gerslit, köményt és a
póré fehér részét. Felöntjük a levessel, és 30-40 percig főzzük. Közben
az almát megmossuk, (nem hámozzuk) négybe vágjuk, magházát kiemeljük, és
keresztben kis szeletkékre vágjuk. Megcsepegtetjük a citromlével. A
főzési idő végén a levesbe keverjük. A virslit félbe-, majd hosszában
négybe vágjuk. Felforrósítjuk a maradék olajat, és 3 percig pirítjuk
benne a póré zöldebb részét. Hozzáadjuk a virslit, és további 2 percig
pirítjuk. A levesbe keverjük. A levest snidlinggel díszítjük. Aki
szereti, kevés ecettel savanyíthatja.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!