Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt sonkát feldaraboljuk és egy tábla tesszük. A
burgonyát leszűrjük, és a többi zöldséggel a húsokhoz adjuk. A tojásokat
megfőzzük, megpucoljuk, a végeiket levágjuk, apró darabokra vágjuk, és
szintén a tálba rakjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Óvatosan összekeverjük a majonézzel a tál tartalmát.
A zselatint 2,5 dl vízben elkeverjük, majd megmelegítjük. Hagyjuk langyosra hűlni.
Az őzgerincformát kibéleljük fóliával. Miután a masszát összekevertük a
zselatinnal, az őzgerinc forma aljába tesszük az egy harmadát, majd a
tojásokat felsorakoztatjuk. A maradék masszát rátesszük, tetejét
elsimítjuk, majd a fóliával betakarjuk. 5 órára hűtőbe rakjuk, hogy
megdermedjen a zselatin, és összeálljon a hússaláta.
Tálcára kiborítva tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!