Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A mascarponét simára keverjük az ízlés
szerinti mennyiségű sóval és színes borssal. Ezután hozzáadjuk a vodkát,
ízlés szerint citromlevet, az apróra vágott metélőhagymát (snidlinget),
az apró kockára vágott füstölt lazacot, majd alaposan összekeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd pár kanál habot óvatosan a
masszához keverünk (vigyázzunk, nehogy túl lágy legyen a massza!!!!).
Ezután 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy a krém kicsit megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek.
Egy darab fóliát leterítünk az asztalra, majd ráhelyezünk 1 szelet
füstölt lazacot. Ezután rákanalazzuk a fűszeres-mascarponés krémet, majd
a fólia segítségével feltekerjük és megformázzuk. Minden lazacszelettel
így járunk el. Ezután tálcára helyezzük a tekercseket, majd 1-2 órát a
hűtőben pihentetjük.
Tálalás előtt a hűtőből kivesszük, éles késsel felszeleteljük. Ezután
tányérra helyezzük a tekercseket, majd mindegyik tetejére kaviárt
kanalazunk. Pirított kiflikarikákkal kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!