Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
750 g konyhakész bébipolip vagy tintahal
125 g zsenge ázsiai zöldsaláta
20 g friss korianderlevél
90 ml édes thai csiliszósz
1 evőkanál frissen facsart lime- vagy citromlé
2 apróra vágott, piros csili
2 gerezd fokhagyma, zúzva
1 evőkanál ázsiai halszósz
1 teáskanál ázsiai szezámolaj
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
Elkészítés:
Olajozzunk ki grillserpenyőt, majd melegítsük fel. Keverjük össze az
olajat, a lime- vagy citromlevet, a fokhagymát és a csilit egy tálban.
Adjuk hozzá a polipot, és jól rázzuk össze. 10 percig hagyjuk állni.
Süssük meg rázogatva-dobálva 2-3 perc alatt. A csilis öntethez keverjük
össze az édes csiliszószt, a halszószt és a szezámolajat. A zöldsalátát
és a koriandert tegyük tálalóra, helyezzük rá a polipot és locsoljuk meg
az édes csilis öntettel, majd tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!