Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 200 ml almalé, 2 kanál citromlé, 1 kanál csípős mustár,1 ½ kanál méz, 250 g alma kockázva, só, bors, 1 kanál kakukkfű, 50 g dió, 10 g vaj, 1 fej jégsaláta, 1 fej radicchio saláta, 2 cikória saláta, 4 evőkanál málnaecet, 8 kanál olaj ,(oliva, vagy mogyoróolaj) 1 csokor sima petrezselyem, 300 g füstölt libamell, szeletekre vágva.
Az almakompóthoz keverjük hozzá az almalevet, a citromlevet, a mustárt, és a mézet, majd tegyük bele egy fazékba és forraljuk fel. Addig főzzük a folyadékot, míg kb. 1/8 liter lesz belőle. Ekkor tegyük bele az almakockát, és főzzük további 3 percig. Sózzuk, borsozzuk, majd adjuk hozzá a kakukkfű felét, és végül hagyjuk hűlni.
A diót negyedeljük fel, majd egy serpenyőben olvasszuk fel a cukrot, a vajat és adjuk hozzá a diót és a maradék kakukkfüvet. A salátát közben mossuk meg és tépkedjük darabokra.
Keverjünk ki ecetből és olajból valamint 6 kanál vízből öntetet, majd adjuk hozzá a megmosott és megszárított felaprított petrezselymet. Végül forgassuk meg a saláta leveleket az öntetben és osszuk el a tányérokon.
A libamellből és az almakompótból építsünk kis tornyokat a tényáron a saláta tetejére, majd szórjuk meg a diógrillázzsal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!