Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A fügéket megmosom, villával több helyen
megszurkálom, lemérem és egy edénybe teszem. Hozzáadok ugyanennyi cukrot
és felöntöm annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Felforralom, majd lassú
tűzön kb. 1 órát főzöm lefedve. Kiszedem és üvegbe teszem a fügéket. A
levet újraforralom, majd leszűröm. A fügék tetejére késhegynyi
szalicilt szórok, rászedem a forró levet, lezárom az üvegeket és
szárazdunsztba teszem.
Személyes hozzáfűzés: Nagyon finom és különleges befőttet lehet így
házilag készíteni. Ráadásul a zöld, éretlen fügét remekül lehet így
hasznosítani.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cseresznye befőtt