Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
A vajat és az olívaolajat nagy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a
hagymát, és kb. 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a
fokhagymát és a cukrot, és addig kevergetjük, amíg a cukor
karamellizálódik. Aláöntjük az ecetet is, és 2 percig pároljuk.
Meghintjük a liszttel, és állandóan kevergetve, 1 percig pirítjuk.
Felöntjük a fehérborral, az erőlevessel és 3,5 dl vízzel, hozzátesszük
az ételízesítőt. Folyamatosan keverjük, amíg a leves felforr, és kissé
besűrűsödik. Kis lángon további 25 percig főzzük. Végül a
petrezselyemmel ízesítjük.
A sütőt 220 °C-ra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A fokhagymát
áttörjük. Felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk benne a
fokhagymát. A kenyereket kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk, és mindkét
oldalukat megkenjük a fokhagymával. A szeletek tetejét megszórjuk a
reszelt parmezán sajttal, és sütőben 5 perc alatt ropogósra pirítjuk.
Tálaláskor minden levesestányér aljára egy pirítóst helyezünk, arra
öntjük a forró levest.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!