Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
egy 25×39 cm méretű tepsihez:
1 kg alma
A mázhoz:
10 dkg tejcsokoládé
5 dkg margarin
1 db citrom leve
2 evőkanál kakaópor
A tésztához:
8 db tojás
18 dkg cukor
3 evőkanál víz
20 dkg liszt
0,5 csomag sütőpor
A krémhez:
2 csomag vaníliás puding
5 dl tej
20 dkg margarin
18 dkg porcukor
Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsit kibélelünk alufóliával, vékonyan kikenjük. Beleszeleteljük a hámozott almát.
A tésztához a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel,
hozzáadjuk a fél sütőporral elkevert lisztet, végül a tojások felvert
habját. Ráöntjük az almára a tészta felét.
A tészta másik felébe 2 evőkanál kakaót keverünk, s úgy csurgatjuk a tepsibe.
Előmelegített sütőben megsütjük úgy, hogy az alma is átsüljön. Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk a tepsiből.
A krémhez a vaníliás pudingot a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt,
összekeverjük a margarinnal és a porcukorral, majd az almára kenjük.
A sütemény tetejére 10 dkg tejcsokoládét 5 dkg margarinnal
felolvasztunk, s belekeverünk 1 db citrom levét, végül a sütit bevonjuk
vele. Dermedés után szeleteljük
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!