Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Keverőtálba szitáltam a lisztet, majd a
többi hozzávalóval, a tojás bő 2/3 részével (a mazsola kivételével)
sima, fényes tésztát dagasztottam robotgéppel. A végén belegyúrtam a
mazsolát is.
Letakarva, meleg helyen duplájára kelesztettem.
A tésztát 4 felé osztottam, kb. 50 cm-es rudakat sodortam belőlük, összefontam.
Sütőpapírral bélelt formába helyeztem a kalácsot, a maradék tojással lekentem, kb. fél órát meleg helyen kelesztettem.
A sütőt közben 200 fokra előmelegítettem, és kb. 30-35 perc alatt barnás-pirosra sütöttem.
Még forrón 1 teáskanál porcukrot összekevertem kb. 2 teáskanál vízzel, a
kalács piros felületét lekentem, attól lett fényes. A tepsiben hagytam
kihűlni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!