Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3-4 csirkemell filé
2 dl tejföl
1-2 gerezd fokhagyma
Só
Bors
Sajt (trapista, fürtölt)
Elkészítés:
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük -
állni hagyjuk. A tejfölbe belekeverjük a zúzott fokhagymát, és sóval,
borssal ízesítjük. Serpenyőbe kevés olajon hirtelen kisütjük a
csirkemelleket. Egy tepsit kivajazunk és belefektetjük a filéket. Ezután
ráöntjük a csirkemellekre a fokhagymás tejfölt, hogy mindenhol ellepje.
A reszelt sajtot a tetejére szórjuk, hogy befedje az egészet.
Előmelegített sütőbe, közepes lángon addig sütjük, amíg a sajt szépen
rápirul.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!