ételrecept: Fokhagyma „likőr”

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
30 gerezd nagyobb méretű nem vegyszerezett (magyar, nem kínai) fokhagyma
5 egész citrom
1 liter víz

Elkészítés:
Ha az agyi erek, vagy a szívkoszorú erek beszűkültek, egyéb helyeken meszesedés kezdődött, igyunk naponta 1 kupicányit (fél dl.) a következő "vegyületből".

A fokhagymagerezdeket lehéjazzuk, aprítjuk. A citromokat alapos mosás után a héjával együtt apróra vágjuk, majd az aprított fokhagymával együtt mixerben összedaráljuk. A vizet megmelegítjük, majd az összedarált masszát hozzáadjuk és az első buggyanásig forraljuk.
FIGYELEM: NEM SZEBAD TOVÁBB FŐZNI! Ezt követően kicsit hűtjük, majd tüllruhán, gézen leszűrjük, meg is nyomkodjuk a végén. A leszűrt levet üvegbe öntjük, hűtőben tároljuk. A napi kupica "likőr" akár főétkezés előtt, vagy utána egyaránt elfogyasztható.

Tanácsok:
A kipróbálók állítják, hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész test fiatalos regenerálódása. A meszesedés és ezek mellékhatása láttás és hallás csökkenés, szédülés, fülzúgás, csökkennek vagy akár el is múlhatnak. A 3 hetes kúra után tartsunk 8 nap szünetet, majd megismételhetjük. Ezt az olcsó, ártalmatlan gyógyhatású kúrát érdemes évente megismételni.
A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem fogja érezni, így nyugodtan mehetünk társaságba. Ennek ellenére a szervezetben a fokhagyma és a citrom hatása teljes mértékben érvényesül. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét tudnak nyugodtan aludni, mert az alvászavart okozó meszesedés az érfalakról és a csontokról feloldódik.

Címkék: fokhagyma „likőr”

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu