Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kb. 1/2 dl langyos vízben elkeverem a
mokkáskanálnyi cukrot, majd belemorzsolom az élesztőt. Szárított élesztő
használata során beleszórom az élesztőport a cukros vízbe. Kb. 8-10
perc alatt felfuttatom.
Közben nagy tálba szitálom a lisztet. Hozzáadom a sót, majd a
felfuttatott élesztővel, a maradék langyos vízzel és 1 evőkanálnyi
olívaolajjal 10 perc alatt gépi dagasztóval alaposan kidolgozom. Enyhén
lisztezett tálban, kb. 1 óra alatt lefedve, meleg helyen, duplájára
kelesztem.
A megkelt tésztából lisztezett felületen kiütögetem a felesleges
levegőt, a tepsi méretével megegyezőre nyújtom, majd sütőpapírral
borított tepsire helyezem. A mutatóujjammal sűrűn lyukakat fúrok a
tésztába, a paradicsomkockákat szépen ráhelyezem, enyhén belenyomkodom, a
fűszerekkel megszórom. Lefedve kb. 1/2 órát kelni hagyom. A sütőbe
helyezés előtt még néhány csipet sóval meghintem.
200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt világos pirosra sütöm.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!