Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és kibéleljük vele a piteformát, majd villával megszurkáljuk.
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, megdinszteljük benne a
félkarikára vágott póréhagymát, kicsivel később hozzáadjuk a felaprított
fokhagymát is, majd a rukkola felét, ezt már csak épp megfonnyasztjuk.
Lehúzzuk a tűzről, majd néhány perc múlva hozzáadjuk a maradék rukkolát
is, ennek így intenzívebb íze marad, majd az elmorzsolt fetát is
belekeverjük.
Ezt a keveréket a tésztára öntjük, elegyengetjük.
A tojásokat felütjük, a tejszínnel villával felverjük, majd egyenletesen a töltelékre locsoljuk.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 30 perc alatt megsütjük. Akkor
jó, ha a teteje kezd pirulni, de belül még teljesen kemény. Hagyjuk
kicsit hűlni, majd szeletelve, salátával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!