Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1. A garnélafarkakat megpucoljuk, a farkakat félrerakjuk, a páncélját fogjuk használni a leveshez.
2. A vajat felolvasztjuk, beledobjuk a páncélokat, a fokhagymát, a
kockára vágott pórét, répát és zellert. Jól lepirítjuk, ha a páncél
kipirosodott, akkor felöntjük fehérborral, és visszaforraljuk a felére,
hozzáadjuk a sáfrányt, a mustármagot és a koriandermagot.
3. 3 dl vízzel leforrázzuk a garnélákat, majd ezzel a lével felöntjük a levest, és 15-20 percet főzzük.
4. Páncélostul, zöldségestül leturmixoljuk, majd átszűrjük (nem baj, ha
egy picit darabos). Hozzáöntjük a tejszínt, még egyet forralunk rajta,
ha kell, keményítővel besűrítjük.
5. Tálkákba rakjuk, és a tetejére fejenként 3-4 darab garnélát teszünk. Sáfrányos szeklicével és tejföllel dekorálhatjuk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!