Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A darált húst a kakukkfűvel, a rozmaringgal,
a majoránnával, a borral összegyúrjuk, sóval, borssal fűszerezzük, és
fél órára betesszük a hűtőbe. A barackot lecsepegtetjük, szeletkékre
vágjuk. A salátaleveleket leöblítjük.
Felforrósítjuk az olajat. A húsmasszából 4 pogácsát formázunk, és
mindkét oldalukat barnára pirítjuk az olajba. Félretesszük. A
visszamaradt olajhoz adjuk a vajat, a cukrot, kissé megpirítjuk, és
belekeverjük a barackot. Két-három percig kevergetve átforrósítjuk. A
zsömléket vízszintesen kettévágjuk, alsó felükre salátalevelet
fektetünk, erre borítjuk a húspogácsát. Rárakjuk a barackot, és 1-1
mokkáskanál ketchupöt. Befedjük a zsömlék tetejével, és kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fasírtos hamburger