Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A szikkadt zsemlét 3-4 szeletre vágom,
beáztatom annyi tejbe, ami ellepi. A hagymát apró kockákra vágom, kevés
olajon megpirítom. A petrezselymet apróra vágom vagy ledarálom. A
cukkinit alaposan megmosom, közepesen vastag (6-8 milliméteres)
szeletekre vágom, a medvehagymaleveleket felaprítom.
A darált húshoz adom a tojást, az olajon megpirított hagymát, a tejbe
áztatott, majd kinyomkodott zsemlét és a petrezselyemzöldet. Sóval,
borssal ízesítem, kézzel alaposan összedolgozom. 4-5 centiméteres
átmérőjű, másfél centi magasságú korongokat formázok a darált húsos
masszából, zsemlemorzsába forgatom őket.
Két serpenyőt teszek fel a tűzhelyre, az egyikben olajat hevítek, ebben
kisütöm a fasírtjaimat, majd konyhai papírtörlőre szedve lecsepegtetem
őket. Közben a másik serpenyőben a felhevített olaj és vaj keverékében
mindkét oldalán átsütöm a cukkiniszeleteket, hozzájuk adom a
medvehagymát, sózom, borsozom és összepirítom.
Tálaláskor a medvehagymás cukkiniszeletekre adom a fasírtjaimat, friss
zöldsalátával díszítve kínálom. Friss kenyér is illik hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!