Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Langyos cukros tejben felfuttatjuk az
élesztőt, hozzáadjuk a liszthez, és a többi anyaggal együtt
összedolgozzuk, hólyagosra, kb. 10-15 percig dagasztjuk. A tésztájába
rumot, citromhéjat, vaníliás cukrot is teszünk.
45 percig kelesztjük meleg helyen.
Kelesztés után 3 cm vastagra nyújtjuk, és 8 cm-es fánkszaggatóval
szaggatjuk. Utókelesztjük (10-15 perc). Közepébe mélyedést nyomunk, és
olajban sütjük úgy, hogy a mélyedés lefele legyen, fedő alatt. Fordítás
után fedő nélkül sütjük tovább.
Ha kész a fánk, habzsákkal a mélyedésekbe Rummal összekevert lekvárt formázunk, porcukorral tálaljuk!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!