Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 dkg rizs, 1 kis fej vöröshagyma, 1 evőkanál libazsír, a
maceszgombóclevesből maradt libaleves, 2-2 szál levesben főtt sárga- és
fehérrépa, a tetejére: 2 nagy fej vöröshagyma, finomliszt, a sütéshez
bőven olaj
Elkészítés:
A rizst váltott hideg vízben alaposan megmossuk, és hideg vízben egy
éjszakán keresztül állni hagyjuk. Másnap a hagymát apróra vágjuk, a
libazsíron aranysárgára pirítjuk, majd a leszűrt rizst beleöntve, néhány
percig sütjük. Kétszer annyi levessel öntjük le, mint amennyi a rizs,
és lefedve, nagyon kis lángon puhára pároljuk.
Ha a levét idő előtt elfőné, levessel pótoljuk. A végén a kis kockákra
vágott főtt sárga- és fehérrépát beleforgatjuk, és tűzálló tálra
„talapzatot” készítünk belőle.
A kisebb darabokra vágott, főtt libahúst a tetejére rakjuk, és az
egészet a sütőben vagy mikrohullámú készülékben átforrósítjuk. Mialatt a
rizses hús melegszik, a két fej hagymát karikákra vágjuk, lisztben
megforgatjuk, és bő olajban ropogósra sütjük. Tálalás előtt a rizses
húsra halmozzuk, hogy teljesen betakarja.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!