Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Piskóta:
4 tojás
4 púpozott evőkanál cukor
4 púpozott evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor
fél csomag sütőpor
csipet só
Töltelék:
0,5 kg túró
400 ml tejszín
4 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
300 g eper (lehet más gyümölcs is)
Elkészítés:
A tojást kettéválasztjuk, a fehérjét a cukorral, a vaníliás cukorral és a
sóval felverjük, hozzáadjuk a sárgáját, a lisztet és a sütőport.
Pitetortaformában megsütjük és félre tesszük hűlni.
A tejszínt felhabosítjuk, hozzáadjuk a túrót, a cukrot és a vaníliás
cukrot. A töltelék felét a kihűlt piskóta tetejére simítjuk, a négyfelé
vágott eperszemeket rárakjuk és betakarjuk a maradék krémmel. Fél órát
hagyjuk pihenni a hűtőben.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!