Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 dl liszt
1 dl cukor
1 csomag sütőpor
fél mk szódabikarbóna
fél tk őrölt fahéj
fél tk őrölt szerecsendió
fél tk só
2 pohár epres krémjoghurt
3 ek tejföl
1 nagy tojás
1 citrom reszelt héja
30 ml olvasztott vaj
1 apróra kockázott alma
2 ek cukor
1 tk őrölt fahéj
Elkészítés:
Egy tálban összekeverem a lisztet, cukrot, a sütőport, a fél teáskanál
fahéjat, a szerecsendiót és a sót. Egy kisebb tálban krémesre keverem
tojást, a joghurtot, tejfölt. Ehhez jön még az olvasztott vaj és a
reszelt citromhéj. A két tál tartalmát finoman összekeverem, majd
hozzáadom az almadarabkákat. Ez a sűrű egyveleg kerül a muffinformákba. A
mélyedésekbe én egy-egy csepp olajat öntök, bele a papírkosárkák és
amíg összeállítom a tésztát, addig a papír átnedvesedik, és
villámgyorsan lehúzható a kész, kihűlt sütikről. A tetejére szórok a
cukor és az 1 teáskanál fahéj keverékéből még így, amikor nyers a
tészta. Előmelegített sütőben 25 percig sütöm, amíg aranybarna nem
lesz.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!