Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 db tojás
4 ek liszt
4 ek cukor
fél csomag sütőpor
3 kisdoboz kefir
15 dkg porcukor
1 citrom leve
3 csomag tejszínhabpor
3 dl tej
1 csomag habfixáló
2,5 dl tej
1 csomag étkezési zselatin
gyümölcs ízlés szerint
gyümölcs kocsonya, vagy tortazselé a tetejére
Elkészítés:
26 cm-es torta formában sütjük a piskótát!
A 4 tojásból piskótát sütünk. A tojás fehérjét felverjük kemény
habbá, a sárgáját a cukorral a liszttel,sütőporral, elkeverjük majd
kézzel hozzá keverjük a fehérje habot. Megsütjük.
Ha a piskóta kihűlt elkészítjük a krémet.
A 15 dkg porcukrot a 3 kefirt és a citrom levét elkeverjük, majd a 3
tejszínhabport 3 dl tejjel és a habfixálóval elkeverjük. A 2,5 dl tejet
elkeverjük a zselatinnal és felforraljuk.
Ha a zselatin kihűlt akkor a kefires tejszínhabos krémmel
összekeverjük,gyümölcs darabokat keverhetünk bele( én barack befőttet
szoktam össze kockázni).
Majd a piskóta tetejére öntjük,ha megdermedt gyümölccsel díszítjük, majd gyümölcs kocsonyát öntünk rá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!