Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
5 db tojást megfőzünk keményre. A zsemléket a
tejes-vizes keverékbe belenyomjuk, beáztatjuk. A darált húst
összekeverjük a reszelt hagymákkal, sózzuk, fűszerezzük, beleütjük az 1
db tojást, és összekeverjük a jól kinyomkodott zsemlékkel.
Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, beolajozzuk, és alulra
elhelyezzük a szalonnaszeleteket (kibéleljük vele). Erre kerül a darált
húsos massza fele, a főt tojások és a zöldségkeverék, majd ezt a maradék
hússal befedjük.
A sütőt 230 fokra előmelegítjük, az őzgerincformát tepsire rakjuk (mert kifröcsköl sütés közben), és 1 órán át sütjük.
Kivesszük, ráfordítjuk a tepsire a formát, lehúzzuk róla az alufóliát,
és a szalonnákat ropogósra sütjük (ha van infránk 165 fokon, ha nincs,
akkor) 200 fokon sütjük készre.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!