Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy bögrében kimérem a kuszkuszt. Az aszalt
gyümölcsöket és a barackot feldarabolom. A vaníliarúd darabot
félbevágom, a magokat kikaparom, de a vaníliarudat is megtartom. A vizet
a tejjel összekeverem, és mikróban felforralom.
Egy edénybe szórom a kuszkuszt és az összes többi hozzávalót (pár db
barackot meghagyok díszítésnek). Hozzáöntöm és gyorsan elkeverem a vizes
tejjel az egészet, és lefedem. 10-15 perc alatt a szemek magukba
szívják az összes nedvességet, és mivel a mennyiség sem túl nagy (kb. 3
adag), szinte ki is hűlt.
Karikákba nyomkodom, lekvárral leöntöm, barackdarabokkal díszítem, és rögtön tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!