Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
A brokkolit alaposan megtisztítom, nagyobb
rózsákra szedem, amiket aztán félbevágok, mert a sima vágási felületre
jobban tapad a diós-olajos keverék.
A brokkolikat kb. 5 percig forró sós vízben blansírozom, leszűröm, jeges vízben lehűtöm, így megőrzik szép zöld színüket.
Az öntethez a diót, a fokhagymát, a sót, a zsályát és a borsot
nylonzacskóba szórom, hozzáadom az olívaolajat, jól összerázom, majd
beleszórom a blansírozott brokkolikat. Alaposan összekeverem, hogy a
diós keverék jól bevonja a zöldséget. Egy sütőtálba öntöm a diós
brokkolikat, 180 fokra előmelegített sütőbe tolom.
A sajtot finomra reszelem, 10 percnyi sütés után meghintem vele a
brokkolikat. Még 10-15 percig sütöm, amíg a sajt szépen ráolvad, a
brokkolirózsák pedig még roppanósak maradnak.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!