Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Tésztához:
6 tojás
6 evőkanál zabpehelyliszt
6 evőkanál szőlőcukor /vagy más édesítő/
1/2 sütőpor
2-3 evőkanál víz
Töltelékhez:
1 kg alma
édesítő ízlés szerint
5 dkg margarin
fahéj
Krémhez:
1 liter tej
3 csomag vaníliás pudingpor
édesítő ízlés szerint
15 dkg margarin /alacsony zsírtartalmú/
Tetejére:
2 csomag tejszínhabpor
3 dl tej
1 habfixáló
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból piskótát sütök,amit a tepsiben hagyok kihűlni.
Az almát meghámozom,magházát eltávolítom,vékonyra szeletelem. 5 dkg
margarinon megpárolom,fahéjjal,édesítővel ízesítem. Hagyom kihűlni.
A tejből,édesítőből és pudingból krémet főzök,kihűtöm,majd belekeverek 15 dkg margarint.
A tejszínporból az előírás szerint habot verek,hozzákeverem a fixálót is.
A kihűlt piskótára kenem az almát,arra kerül a vaníliakrém,majd a tejszínhab.
Hűtőben lehűtöm tálalás előtt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Karácsonyi grízes-mézes