Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
- félkész gnocchi (mert lusta vagyok magam elkészíteni:D),
- maradék felvágott, szalámi, ami van otthon,
- cukkini
- kaliforniai paprika
- reszelt sajt
- főzőtejszín
- bazsalikom (friss + morzsolt)
- apróra vágott petrezselyemzöld (a fagyóból)
- 2 gerezd fokhagyma összenyomva
- só
- bors
- delikát
- 1 ek liszt
Elkészítés:
1. A cukkinit, paprikát, szalámikat apró kockára vágtam.
2. Kevés olajon megfuttattam az összenyomott fokhagymát, rádobáltam a
felvágott szalámikat, kicsit pirítottam, majd hozzáadtam a felvágott
zöldségeket, sóztam, borsoztam, delikátoztam és 3-4 percig, gyakran
megkeverve sütögettem.
3. Felengedtem tejszínnel a zöldséges keveréket, hozzáadtam a
fűszereket (bazsalikomot, petrezselymet) és kb. 10 percig főztem. Közben
gyakran megkevertem, kóstoltam. A lényeg, hogy ne főjön szét a cukkini,
még kicsit maradjon ropogós.
4. Elkezdtem kifőzni a gnocchit, lecsöpögtettem és egy tálba tettem.
5. A tejszínes zöldségekhez szórtam 1 ek lisztet, hogy kicsit sűrűbb
legyen, majd az így elkészült szósszal nyakon öntöttem a kifőzött
gnocchit, megszórtam reszelt sajttal, még kavartam rajta párat és kész
is lett.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!