Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A krémhez a tejszínt fazékba öntjük, beleszórjuk az apró darabokra tördelt csokoládét, és állandóan kevergetve kis lángon felforraljuk, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a rumot. Néhány órára, de még jobb, ha egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat. A fehérjét - a cukrot
apránként hozzáadva - kemény habbá verjük. Folyamatos verés közben
egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat. Végül fakanállal laza
mozdulatokkal beleforgatjuk az egybeszitált lisztet és kakaóport.
A
tésztát egy 22 cm és egy 18 cm átmérőjű, kivajazott tortaformába öntjük,
és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor megsült, rácsra
borítva kihűtjük. A kihűlt piskótákat három-három egyforma vastag
korongra vágjuk.
A csokoládékrémhez a kihűtött tejszínes csokoládét robotgéppel habbá verjük.
A nagyobb piskótalapokat megtöltjük krémmel, a felső közepére is
kenve belőle, ráillesztjük a szintén megtöltött kisebb tortalapokat.
A torta oldalát is bevonjuk vékonyan, majd körben a piskótakorongokhoz
illesztjük az ostyarudakat. A torta tetejét olvasztott csokoládéval
vonjuk be. Marcipánvirágokkal és -levelekkel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!