Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A vaníliarudat kettéhasítjuk, a pépjét kikaparjuk. Vízfürdőt készítünk.
A csokoládét forró vízfürdő felett felolvasztjuk. Kissé kihűtjük. A
tojásfehérjét a cukorral, majd a tejszínt kemény habbá verjük. A nem túl
meleg csokoládét óvatosan, hogy ne törjön össze, elkeverjük a
vaníliapéppel, a tejszín- és a tojáshabbal. Hűtőbe tesszük, és 4 órát,
vagy akár egy éjszakát is dermesztjük, letakarva. A gyümölcsöket
értelemszerűen lecsepegtetjük (ha friss gyümölcsöt használunk,
megtisztítjuk), és apróbb darabokra vágjuk. Összekeverjük, rácsavarjuk a
narancs levét, ráöntjük a likőrt, és tálalásig hűtőbe tesszük. A habból
forró vízbe mártott kanállal galuskákat szaggatunk, tányérokra szedjük,
és a gyümölcsökkel körítve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!