Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 nagy fej karfiol
1 nagy és 1 kicsi pohár tejföl
2 tojás
40 dkg tarja kis kockára vágva
30 dkg reszelt trappista sajt
zsemlemorzsa
vaj
Elkészítés:
Sós vízben puhára főzöm a rózsáira szedett karfiolt. Közben összekeverem
a tejfölt, a 2 tojást, a tarját és a reszelt sajtot úgy, hogy a sajtból
maradjon a tetejére is. Kivajazok egy tepsit vagy jénait, megszórom
zsemlemorzsával. Ebbe teszem a jól lecsöpögtetett karfiolt, majd ráöntöm
a masszát. A tetejét megszórom reszelt sajttal, és előmelegített
sütőben 180 fokon kb. 30 percig sütöm.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!