Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
Előző este a csirkemellet bepácolom a fajita
fűszerkeverékkel és egy kis olívaolajjal, majd beteszem a hütőbe. A
paradicsomokat és a hagymát kockára vágom, adok hozzá sót, borsot,
apróra vágott korianderlevelet és összekeverem. Majd ezt is a hűtőben
hagyom éjszakára. Így jobban összeérnek az ízek.
Másnap a csirkemellet megsütöm grillen és kockákra vágom. Egy
palacsintasütőben olívaolajat hevítek, majd rádobom a csirkemellet,
aztán a paradicsomos-hagymás keveréket. Kicsit melegítek rajta, majd
ráteszem a jalapeno paprikát és hozzáadom a csípős szószt. Átforgatom az
egészet, hogy jól átmelegedjen, hozzáadom a reszelt sajtot. Ilyenkor
már nem is kell a tűzön tartani, csak addig melegíteni, míg a sajt félig
megolvad.
Ezt a sajtos egyveleget a tortillákba töltjük és feltekerjük. Én a végén
még visszateszem kicsit a grillre, hogy a tortilla ropogós legyen.
Magában vagy sült krumplival tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!