Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
csirkemell
vargányagomba
liszt
tojás
só
bors
petrezselyemzöld
A burgonyaforgács köret hozzávalói:
50-60 dkg burgonya
kevés tej
liszt
1 egész tojás
olaj
só
Elkészítés:
Elkészítés:
A csirkemelleket jó vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A lisztből, sóból, tojásból sűrű palacsintatésztát készítünk,
hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és az apróra vágott
vargányagombát is. A húst lisztbe, majd a vargányás masszába mártjuk, és
forró olajban lassú tűznél kisütjük.
A burgonyaforgácshoz lehámozzuk a burgonya héját, s aztán tovább is
körben, vékonyan vágjuk tovább, hogy hosszú forgácsalakokat kapjunk.
Palacsintatésztát készítünk kevés tejből, lisztből, 1 tojás
sárgájából és habbá vert fehérjéből. A forgácsokat egyenként belemártjuk
a tésztába, és rögtön bő, forró olajba tesszük, aranysárgára sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!