Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg cseresznye
3 db burgonya
50 dkg liszt
1 teáskanál só
2 evőkanál olaj
10 dkg zsemlemorzsa
7 dkg fahéjas porcukor
2 dl tejföl
Elkészítés:
A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, majd ledaráljuk. A burgonyát
meghámozzuk és lereszeljük. A darált cseresznyéből, a burgonyából, a
lisztből és sóból galuskatésztát keverünk. Vizet forralunk, ebbe
beleszaggatjuk a galuskát és kifőzzük. Felhevítjük az olajat és
megpirítjuk rajta a zsemlemorzsát, majd beleforgatjuk a galuskát.
Melegen tálaljuk, fahéjas porcukorral meghintjük, és meglocsoljuk
tejföllel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!