Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A búzadarát, a lisztet és a tejet
csomómentesen elkeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a reszelt
citromhéjat, a sót és a mazsolát. Lefedjük, és pár órára hűtőbe tesszük
(én este keverem be, és másnapig, a sütés idejéig a hűtőben csücsül).
Sütés előtt hozzákeverjük a tojások sárgáját. A tojások fehérjét kemény
habbá verjük a fokozatosan hozzáadott porcukorral, majd óvatosan ezt is a
masszához keverjük.
Egy nagyobb tepsit kikenünk az olvasztott margarinnal, majd beleöntjük a
masszát. Előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon elkezdjük
sütni. Sütés közben többször kivesszük, apróbbra tördeljük és
megforgatjuk. Ha már szépen megpirult és elmorzsálódott, kivesszük a
sütőből és tálaljuk. Tálaláskor porcukorral megszórjuk, és
sárgabaracklekvárral jól meglocsoljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!