ételrecept: Császármorzsa sütőben sütve

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 20 dkg búzadara
  • 15 dkg liszt
  • 5 dl tej
  • reszelt citromhéj
  • 4 db tojás
  • mazsola
  • 4 evőkanál porcukor
  • 10 dkg Rama margarin
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • csipet só
  • pici rumaroma
Elkészítés:

A búzadarát, a lisztet és a tejet csomómentesen elkeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat, a sót és a mazsolát. Lefedjük, és pár órára hűtőbe tesszük (én este keverem be, és másnapig, a sütés idejéig a hűtőben csücsül). Sütés előtt hozzákeverjük a tojások sárgáját. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a fokozatosan hozzáadott porcukorral, majd óvatosan ezt is a masszához keverjük.

Egy nagyobb tepsit kikenünk az olvasztott margarinnal, majd beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon elkezdjük sütni. Sütés közben többször kivesszük, apróbbra tördeljük és megforgatjuk. Ha már szépen megpirult és elmorzsálódott, kivesszük a sütőből és tálaljuk. Tálaláskor porcukorral megszórjuk, és sárgabaracklekvárral jól meglocsoljuk.

Címkék: császármorzsa sütőben sütve

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu