Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 db homár
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
0,5 db (leve) citrom
3 fej hagyma
8 dkg vaj
1,2 dl tejszín
1 ek. étkezési keményítő
3 ek. sherry
4 db (sárgája) tojás
15 dkg gomba
5 dkg sajt
Elkészítés:
A homárt sós vízben megfőzzük, majd húsukat kivesszük, és citromlével
meglocsoljuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a
tejszínnel elkevert keményítőt, és 5 percig főzzük, majd belekeverjük a
sherryt és a tojássárgáját, sózzuk, borsozzuk. A felszeletelt gombát
vajon megpároljuk, majd a homár húsával együtt a mártásba forgatjuk.
Végül ezt visszatöltjük a homérhéjakba, megszórjuk a sajttal, és még kb.
negyed órát így sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!