Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A marhahúst nagyobb kockákra vágjuk. A
szalonnát felkockázzuk, egy kis olajon zsírjára sütjük, rádobjuk a
marhát, és átpirítjuk őket 2-3 adagban, hogy ne eresszenek levet és ne
párolódjanak, hanem valóban piruljanak. Ha kész vagyunk, öntsük át egy
tepsibe a szalonnával együtt.
A visszamaradt zsírban átforgatjuk a nagyobb kockákra vágott hagymát,
paprikát, fokhagymát és a kb. 2 ujjnyira karikázott sárgarépát. Sózzuk,
borsozzuk, megszórjuk majoránnával, babérlevéllel, majd belekeverjük a
mustárt, a paradicsompürét és a cukrot, felöntjük sörrel. Az egészet
hozzáadjuk a marhához, és átkeverjük még kb. 1,5-2 dl vízzel. Idáig a
műveletig elkészíthetjük 1 nappal előbb is, és elég a vendégek jövetel
előtt 3 órával betenni a sütőbe, ennyivel kevesebb munkánk lesz.
Amint írtam, jöhet a sütés: lefedjük és készre főzzük. Közben be fog
sűrűsödni. Néha keverjük át és kóstoljuk meg, hogy kell-e még só, vagy
nem ég-e le.
Krumplipürét és fejes salátát tálaltam hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!