Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
A céklát megmossuk, meghámozzuk, és vékony
csíkokra-szeletkékre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, finomra aprózzuk. A
répaféléket megtisztítjuk, vékony hasábokra vágjuk. A káposztát
megmossuk, apróra felkockázzuk, a snidlinget leöblítjük, felaprózzuk.
A húst és a csontot megmossuk, 1,5 l hideg vízben feltesszük főni.
Hozzáadjuk a babérlevelet, ízlés szerint sót, néhány szem borsot, és
lassú, gyöngyöző forralással puhára főzzük. Felforrósítunk 2 evőkanál
olajat, rádobjuk a céklát, hozzáadjuk a cukrot és a paradicsompürét,
meghintjük néhány csepp citromlével és egy kevés sóval. Fedő alatt,
mérsékelt tűzön, saját levében puhára pároljuk. Egy nagyobb edényben, a
maradék 2 evőkanál olajban megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a
répaféléket, néhány percig együtt pirítjuk. Rádobjuk a káposztát, ízlés
szerint sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt, lassú tűzön, saját levében
puhára pároljuk, végül hozzákeverjük a párolt céklát levével együtt.
Kivesszük a húst a levesből, kis kockákra vágjuk. A levest a
zöldségekhez szűrjük, felforraljuk. A tejfölt simára keverjük a
liszttel, a leveshez adjuk, beletesszük a húst, és jól összeforraljuk,
citromlével savanyítjuk. Snidlinggel megszórva, forrón tálaljuk, külön
csészében további tejfölt adhatunk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!