Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
80 dkg borjúhús
10 dkg füstölt szalonna
3 gerezd fokhagyma
3 dl húsleves
2 dl fehérbor
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika
só
Elkészítés:
A borjúhúst alaposan dörzsöld be sóval, pici pirospaprikával és áttört
fokhagymával. Tedd egy edénybe, zárd le, és éjszakára tedd a hűtőbe.
A szalonnát csíkozd fel, és a vízbe áztatott római edényt béleld ki
vele. A karikára vágott vöröshagymát rétegezd rá, és fektesd rá a
hűtőből kivett húst. Öntsd rá a húslevest - kockából is jó - és a
fehérbort. Fedd le, és tedd be a sütőbe.
Amikor a hús puha, öntsd rá a tejfölt, és még kis időre tedd vissza, hogy alaposan összeérjenek az ízek.
Az utolsó negyed órában fedő nélkül sütjük, hogy a hús teteje szépen megpiruljon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!