Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg túró
200 ml habtejszín
100 ml tej
1 zacskó főzés nélkül készíthető vaníliás puding
vegyes bogyós gyümölcs
Elkészítés:
A túrót a fagyasztóba tesszük. Amíg megfagy elkészítjük a bogyós részt
málna-piros ribizli-fekete ribizli-áfonya-eper (vegyesen vagy ízlés
szerint) turmixoljuk. Tálba öntjük. A turmixba beleöntjük a habtejszínt,
tejet, hidegen kikeverhető vanília pudingot és a fagyott túrót.
Alaposan összedolgozzuk, majd a masszát a gyümölcshúshoz adjuk. Nagy
mozdulatokkal elkeverjük és tejszínhabbal, friss gyümölccsel, vagy
öntettel kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!