Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A krumplikat alaposan megsikáljuk, hústűvel
többször megszurkáljuk, alufóiába csomagoljuk, tepsibe tesszük, és 180
fokon puhára sütjük kb. 1 óra alatt. Közben a hagymát és a fokhagymát
megtisztítjuk. A hagymát felkarikázzuk. A szalonnát vékony csíkokra
vágjuk, megpirítjuk az olajban, majd rádobjuk a hagymakarikákat, az
áttört fokhagymát, élénk tűzön 1 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és
fedő alatt addig pároljuk mérsékelt tűzön, amíg a hagyma megpuhul, de
nem esik szét. A snidligből néhány szálat díszítésnek félreteszünk, a
többit apróra vájuk, és a tejfölbe keverjük. Tálalásig hidegen tartjuk.
A megsült krumplikat 5 percig pihentetjük, majd kiszedjük a fóliából és
hosszában félbevágjuk. A belsejüket villával fellazítjuk, és gazdagon
megrakjuk a szalonnás hagymával. A snidlinges tejföllel kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!